გრავიოლას ნაყოფი 3 დღეში ფუჭდება და მისი ჩამოტანა ძნელია საქართველოში, მკუხე ნაყოფის ჩამოტანას აზრი არ აქვს, როგორც გემოვნებითი თვისებების, აგრეთვე სამკურნალო თვისებების არქონის გამოც. შესაძლებელია ვაკუუმირებული, ცელოფანში გახვეული ნაყოფის ჩამოტანა, რომელსაც შენარჩუნებული აქვს, როგორც გემოვნებითი ასევე სამკურნალო თვისებები. საქართველოში ამჟამად ხელმისაწვდომია გრავიოლას კაფსულები, გრავიოლას ფოთლები, რომლისგანაც, შეიძლება დამზადდეს გრავიოლას ნაყენი, რომელსავ გრავიოლას ჩაისაც უწოდებენ და გრავიოლას გამონაწვლილი, ექსტრაქტი ანუ გრავიოლას წვეთები. გრავიოლას წვეთებს ამზადებენ ეგრეთ წოდებული სპაგირიკული ანუ ალქიმიური მეთოდით, რომელის დროსაც დაქუცმაცებული გრავიოლას ფოთლები განიცდის ფერმენტიზაციის პროცესს, რომლის შედეგაც საერთო მასიდან გამონთავისუფლდება ფიტოქიმიკალები, რომლებსაც გააჩნიათ უფრო მეტი ბიოაქტიური ძალა და ორგანიზმში შეღწევის უნარი, ვიდრე გრავიოლას ნედლ მატერიალს. გრავიოლას კაფსულების დამზადებაც ხდება ნედლი მატერიალის სპეციალური დამუშავების შედეგად. არსებობს გრავიოლას ნაყოფის დაბლენდერებული მასა, რომელსაც დამატებული აქვს ალოეს, მექსიკური კაქტუსის (ნოპალის) და ხილთა "დედოფლის" - მანგოსტინის ნატურალური დაბლენდერებული ხილი, რომლებიც პროდუქტს აძლევს განუმეორებელ არომატს - გრავიოლა ბლენდი.
გრავიოლას ნაყოფი
ვაკუუმირებული ნატურალური გრავიოლა
გრავიოლას კაფსულები - დააწკაპუნეთ ბანერზე
გრავიოლას ფოთლები
გრავიოლას წვეთები
გრავიოლას ბლენდი - დააწკაპუნეთ ბანერზე
გრავიოლაზე ვრცელი მასალის სანახავად დააწკაოუნეთ ბანერზე ქვემოთ